6987116778 Παπαφλέσσα 76 - Μεγαλόπολη giannispol1999@gmail.com
 
     
  Πολυχρονόπουλος
Οικοδομικές Εργασίες | Μεγαλόπολη Αρκαδία


 
 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Η Εταιρία Πολυχρονόπουλος προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών οικοδομικών έργων που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών μας. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, σπατουλαρίσματα, και πολλά άλλα, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν αισθητική και λειτουργικότητα.  
     
  Με την Εταιρία Πολυχρονόπουλος, οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα λάβουν μόνο τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά και προϊόντα. Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως εγγυάται την υψηλή ποιότητα και την αντοχή των έργων μας, ενώ η συνέπεια στις παραδόσεις μας διασφαλίζει ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται εγκαίρως και με ακρίβεια.  
     
 
 
 
 
     
  Ελαιοχρωματισμούς Σπιτιών & Κτιρίων


Οι ελαιοχρωματισμοί αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας ανανέωσης και προστασίας της εξωτερικής ή εσωτερικής επιφάνειας κτιρίων και σπιτιών.
 
     
 
     
  Μονώσεις Ταρατσών & Τοίχων


Οι μονώσεις ταρατσών και τοίχων είναι ουσιαστικές για την προστασία του κτιρίου από την υγρασία και τις επιπτώσεις του καιρού.
 
     
 
     
  Λασπώματα


Τα λασπώματα αναφέρονται στην εφαρμογή λάσπης ή λασπώδους υλικού σε επιφάνειες, συνήθως για προστασία ή επικάλυψη.
 
     
 
     
  Σπατουλαρίσματα


Τα σπατουλαρίσματα είναι μια τεχνική επεξεργασίας επιφανειών που αποσκοπεί στη δημιουργία λείων και ομοιόμορφων επιφανειών. 


 
 
     
 
     
  Αμμοβολές


Οι αμμοβολές αποτελούν μια μέθοδο καθαρισμού και επεξεργασίας επιφανειών με τη χρήση αμμου.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
       KIN: 6987116778 - 6974949750  
     
 
 
 
     
 
     
  Υδροβολές

Οι υδροβολές αποτελούν μια αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού επιφανειών, όπου η υψηλή πίεση νερού χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση ρύπων, βρωμιάς ή ακόμα και βανδαλισμών από κτίρια ή δομές.
 
     
     
  Αρμολόγηση πέτρας

Η αρμολόγηση πέτρας είναι η διαδικασία εφαρμογής αρμών μεταξύ πέτρων για τη δημιουργία στερεών και αισθητικά ελκυστικών κατασκευών.
 
     
     
  Σοβατίσματα

Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη ανομοιομορφιών ή ανωμαλιών και τη δημιουργία ομοιόμορφων και λείων επιφανειών.